Dansstijlen

Onze lessen

peuters.jpg

Peuterdans

Is voor kinderen van 2-4 jaar.
Ik werk met thema's en daarin verwerk ritme, taal en rekenvormen, ruimte gebruik, samenwerken en natuurlijk niet te vergeten de bewegingen. Ik stimuleer de kinderen hun lichaam te ontdekken wat het al kan of nog niet kan. En probeer de bewegingen steeds meer te ontwikkelen. Door middel van muziek en liedjes leren de kinderen spelenderwijs hun taal en motoriek te ontwikkelen en fantasie speelt hier een grote rol in.

IMG_20190710_204624_edited.jpg

Kleuterdans

Is voor kinderen van 4-6 jaar

In deze les werken we aan ritme en telling. Worden de bewegingen steeds meer op de muziek aangepast. Leren ze choreografieen op een liedje. En oefenen we tijdens basis bewegingen de ruimte te gebruiken, bv van hoek naar hoek etc.

We gebruiken instrumentale muziek en hedendaagse muziek. Fantasie komt tijdens deze les ook aanbod. Dit is ook belangrijk om muziek te leren voelen.

IMG-20190707-WA0157_edited.jpg

Streetdance/Hiphop

Deze lessen worden gegeven door ervaren docenten. Zij zorgen ervoor dat je snel de dansvloer op kunt. Veel van onze dansers hebben veel aan deze lessen gehad, omdat ze zo op een leuke en gemakkelijke manier de kans kregen nieuwe danspassen te leren en hun talent te laten zien. Wil je meer weten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. We beantwoorden je vragen graag.

IMG-20190904-WA0004.jpg

Breakdance

Deze les bestaat uit veel grond oefeningen om de basis van de breakdance trucjes te leren. De kinderen leren naarmate ze langer op les zitten en hoe sterker ze worden steeds meer trucs. Daarnaast wordt er gewerkt en muziekaal gehoor en breakdance danspassen.

Smoke-Wallpaper.jpg

Afro

Afro is de hedendaagse afro dance en niet de traditionele, maar er worden veel danspassen uit de traditionele afro in verwerkt. Vrolijke muziek maakt deze dansles tot een leuke energieke les.
Heb je vragen over deze of andere lessen? Neem gerust contact op en we beantwoorden je vragen graag.

ballet.jpg

Klassiek ballet

Deze lessen worden gegeven door ervaren docenten en docenten met een klassiek ballet opleiding.
We hebben 3 gradaties in de dansschool
1 4-6 jaar
2 6-9 jaar
3 9-12 jaar
Wilt u meer weten over deze lessen, neemt u dan gerust contact op.

sing and dance 2.jpg

Sing and Dance

Deze lessen zijn heel populair bij onze leerlingen. Iedereen vindt het leuk om naast dansen ook zangles te hebben. 
De les is in delen opgebouwd. En half uur zang en een half uur dans.
Onze docenten zorgen er ook voor dat iedereen binnen de klassikale setting ook veel persoonlijke aandacht krijgt. Wil je meer weten? Neem direct contact met ons op.

IMG-20190128-WA0017.jpg

Ladies Dance

Deze les is laagdrempelig en voor de beginnende danser leuk om in te stappen. Wij dansen in deze les veel dancehall, afro en hip hop. Leeftijd zit tussen de 30 en 60 jaar. In deze les hebben we veel plezier en veel afwisseling van dans choreografieen.
Dus wees niet bang om je dansschoenen aan te trekken en mee te doen!
Heb je vragen over deze of andere lessen? Neem gerust contact op en we beantwoorden je vragen graag.

DSC_6776.JPG

Dancehall

Deze lessen worden gegeven door twee jonge enthousiaste docenten. Zij zorgen ervoor dat je snel de dansvloer op kunt. Veel van onze dansers hebben veel aan deze lessen gehad, omdat ze zo op een leuke en gemakkelijke manier de kans kregen nieuwe danspassen te leren en hun talent te laten zien. Wil je meer weten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. We beantwoorden je vragen graag.