top of page

Dansstijlen

Onze lessen

peuters.jpg

Peuterdans

Is voor kinderen van 2-4 jaar.
Ik werk met thema's en daarin verwerk ritme, taal en rekenvormen, ruimte gebruik, samenwerken en natuurlijk niet te vergeten de bewegingen. Ik stimuleer de kinderen hun lichaam te ontdekken wat het al kan of nog niet kan. En probeer de bewegingen steeds meer te ontwikkelen. Door middel van muziek en liedjes leren de kinderen spelenderwijs hun taal en motoriek te ontwikkelen en fantasie speelt hier een grote rol in.

Meer informatie
IMG_20190710_204624_edited.jpg

Kleuterdans

Is voor kinderen van 4-6 jaar

In deze les werken we aan ritme en telling. Worden de bewegingen steeds meer op de muziek aangepast. Leren ze choreografieen op een liedje. En oefenen we tijdens basis bewegingen de ruimte te gebruiken, bv van hoek naar hoek etc.

We gebruiken instrumentale muziek en hedendaagse muziek. Fantasie komt tijdens deze les ook aanbod. Dit is ook belangrijk om muziek te leren voelen.

Meer informatie
IMG-20190707-WA0157_edited.jpg

Streetdance/Hiphop

Deze lessen worden gegeven door ervaren docenten. Zij zorgen ervoor dat je snel de dansvloer op kunt. Veel van onze dansers hebben veel aan deze lessen gehad, omdat ze zo op een leuke en gemakkelijke manier de kans kregen nieuwe danspassen te leren en hun talent te laten zien. Wil je meer weten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. We beantwoorden je vragen graag.

Meer informatie
IMG-20190904-WA0004.jpg

Breakdance

Deze les bestaat uit veel grond oefeningen om de basis van de breakdance trucjes te leren. De kinderen leren naarmate ze langer op les zitten en hoe sterker ze worden steeds meer trucs. Daarnaast wordt er gewerkt aan muziekaal gehoor en breakdance danspassen.

Meer informatie
Smoke-Wallpaper.jpg

Afro dance

Afro is de hedendaagse afro dance en niet de traditionele, maar er worden veel danspassen uit de traditionele afro in verwerkt. Vrolijke muziek maakt deze dansles tot een leuke energieke les.
Heb je vragen over deze of andere lessen? Neem gerust contact op en we beantwoorden je vragen graag.

Meer informatie
ballet.jpg

Klassiek ballet

Deze lessen worden gegeven door ervaren docenten en docenten met een klassiek ballet opleiding.
We hebben 3 gradaties in de dansschool
1 4-6 jaar
2 6-9 jaar
3 9-12 jaar
Wilt u meer weten over deze lessen, neemt u dan gerust contact op.

Meer informatie
sing and dance 2.jpg

Theater & more

Deze lessen zijn heel populair bij onze leerlingen. Iedereen vindt het leuk om naast dansen ook zangles te hebben en aan toneel stukken te werken. Elk half jaar werken we aan een ander theater stuk waarin zang en dans in wordt verwerkt. Onze docenten zorgen er ook voor dat iedereen binnen de klassikale setting ook veel persoonlijke aandacht krijgt. Wil je meer weten? Neem direct contact met ons op.

Meer informatie
IMG-20190128-WA0017.jpg

Ladies Dance

Deze les is laagdrempelig en voor de beginnende danser leuk om in te stappen. Wij dansen in deze les veel dancehall, afro en hip hop. Leeftijd zit tussen de 30 en 60 jaar. In deze les hebben we veel plezier en veel afwisseling van dans choreografieen.
Dus wees niet bang om je dansschoenen aan te trekken en mee te doen!
Heb je vragen over deze of andere lessen? Neem gerust contact op en we beantwoorden je vragen graag.

Meer informatie
DSC_6776.JPG

Dancehall

Deze lessen worden gegeven door twee jonge enthousiaste docenten. Zij zorgen ervoor dat je snel de dansvloer op kunt. Veel van onze dansers hebben veel aan deze lessen gehad, omdat ze zo op een leuke en gemakkelijke manier de kans kregen nieuwe danspassen te leren en hun talent te laten zien. Wil je meer weten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. We beantwoorden je vragen graag.

Meer informatie
Dancer in Sunset

Modern

Modern is een dansstijl waarbij er veel gewerkt wordt aan je inlevingsvermogen van de muziek en hoe je deze performed.Er wordt techniek gebruikt uit klassiek ballet. Er worden veel grond oefeningen getraind en gebruikt in de choreo's. 

Meer informatie
Female Dancer

Dans mix

Deze les is een combinatie van dansstijlen.Waarbij de leerlingen dus meerdere stijlen kunnen ervaren. Van jazz ballet, klassiek ballet en urban stijlen. Bij urban kun je denken aan de streetdance/hip hop. 

Meer informatie
Painted Heart

Dans kids

Deze les is bedoeld voor kinderen met een handicap of een lichte verstandelijke beperking, die van dansen/bewegen op muziek houden. Daarbij willen wij kinderen zonder een beperking laten samenwerken/dansen met hun. Als een maatje. Dit kan een broer of zus zijn maar ook kinderen van buitenaf. 
Wil je meer weten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. We beantwoorden je vragen graag.

Meer informatie
Break Dance Crew

Hip hop gevorderden 10+

Dans jij al een flinke tijd?Dan pas je waarschijnlijk in deze les. 

Meer informatie
Children in Indoor Playground

Taal reken dans 

Deze les is bewegend leren. Ik zal 't in 't kort uitleggen. Doordat je beweegt en de taal en reken vormen benoemt, leer je veel sneller de taal en rekenvormen. Daarbij worden er veel materialen gebruikt om ook echt de woorden te herkennen. In deze les werk je met thema's en de bijbehorende taallijsten en rekendoelen. Via rap, versjes en liedjes leren kinderen de klanken en dit is nodig om taal te leren. Daarbij leren we tellen, groot en klein ver en dichtbij etc als rekenvormen. Heb je vragen over deze of andere lessen? Neem gerust contact op en we beantwoorden je vragen graag.

Meer informatie
Dancer in Sunset

Ballet/modern

Deze les is een combi van balletstijlen zoals klassiek, jazz ballet en modern. Wil je meer weten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. We beantwoorden je vragen graag.

Meer informatie
Dansstijlen: Lessen