top of page

Dansstijlen

Onze lessen

peuters.jpg

Peuterdans

Is voor kinderen van 2-4 jaar.
Ik werk met thema's en daarin verwerk ritme, taal en rekenvormen, ruimte gebruik, samenwerken en natuurlijk niet te vergeten de bewegingen. Ik stimuleer de kinderen hun lichaam te ontdekken wat het al kan of nog niet kan. En probeer de bewegingen steeds meer te ontwikkelen. Door middel van muziek en liedjes leren de kinderen spelenderwijs hun taal en motoriek te ontwikkelen en fantasie speelt hier een grote rol in.

Meer informatie
IMG_20190710_204624_edited.jpg

Kleuterdans

Is voor kinderen van 4-6 jaar

In deze les werken we aan ritme en telling. Worden de bewegingen steeds meer op de muziek aangepast. Leren ze choreografieen op een liedje. En oefenen we tijdens basis bewegingen de ruimte te gebruiken, bv van hoek naar hoek etc.

We gebruiken instrumentale muziek en hedendaagse muziek. Fantasie komt tijdens deze les ook aanbod. Dit is ook belangrijk om muziek te leren voelen.

Meer informatie
IMG-20190707-WA0157_edited.jpg

Streetdance/Hiphop

Deze lessen worden gegeven door ervaren docenten. Zij zorgen ervoor dat je snel de dansvloer op kunt. Veel van onze dansers hebben veel aan deze lessen gehad, omdat ze zo op een leuke en gemakkelijke manier de kans kregen nieuwe danspassen te leren en hun talent te laten zien. Wil je meer weten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. We beantwoorden je vragen graag.

Meer informatie
cd1e864ffeb848fd96f430ad09d45d46.jpg

Afro dance

Afro is de hedendaagse afro dance en niet de traditionele, maar er worden veel danspassen uit de traditionele afro in verwerkt. Vrolijke muziek maakt deze dansles tot een leuke energieke les.
Heb je vragen over deze of andere lessen? Neem gerust contact op en we beantwoorden je vragen graag.

Meer informatie
ballet.jpg

Klassiek ballet

Deze lessen worden gegeven door ervaren docenten en docenten met een klassiek ballet opleiding.
We hebben 3 gradaties in de dansschool
1 4-6 jaar
2 7+ jaar
Wilt u meer weten over deze lessen, neemt u dan gerust contact op.

Meer informatie
sing and dance 2.jpg

Zangles

De zanglessen bij DanceMatic worden nu in duo of groep gegeven, maar individueel kan ook.

Samen met de leerling wordt gekeken welk liedje ze leuk vinden en welk lied bij hun stem past. Er worden oefeningen gevolgd om de stem te warmen en te trainen. 

Meer informatie
IMG-20190128-WA0017.jpg

Ladies Dance

Deze ladies dance is gericht op urban stijlen. Wat houdt dat in. Hip hop soms wat afro moves en vrouwelijke bewegingen. In deze les hebben we veel plezier en veel afwisseling van dans choreografieen. 
Dus wees niet bang om je dansschoenen aan te trekken en mee te doen!
Heb je vragen over deze of andere lessen? Neem gerust contact op en we beantwoorden je vragen graag.

Meer informatie
DSC_6776.JPG

Dancehall

Deze lessen worden gegeven door twee jonge enthousiaste docenten. Zij zorgen ervoor dat je snel de dansvloer op kunt. Veel van onze dansers hebben veel aan deze lessen gehad, omdat ze zo op een leuke en gemakkelijke manier de kans kregen nieuwe danspassen te leren en hun talent te laten zien. Wil je meer weten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. We beantwoorden je vragen graag.

Meer informatie
Dancer in Sunset

Modern

Modern is een dansstijl waarbij er veel gewerkt wordt aan je inlevingsvermogen van de muziek en hoe je deze performed.Er wordt techniek gebruikt uit klassiek ballet. Er worden veel grond oefeningen getraind en gebruikt in de choreo's. 

Meer informatie
Female Dancer

Dans mix

Deze les is een combinatie van dansstijlen.Waarbij de leerlingen dus meerdere stijlen kunnen ervaren. Van jazz ballet, klassiek ballet en urban stijlen. Bij urban kun je denken aan de streetdance/hip hop. 

Meer informatie
Break Dance Crew

Hip hop gevorderden 10+

Dans jij al een flinke tijd? Dan pas je waarschijnlijk in deze les. 

Wil je het een keer komen proberen?

Kom gerust langs

Meer informatie
Children in Indoor Playground

Taal reken dans tijdens de peuter en kleuterlessen verwerk ik dit.

Deze les is bewegend leren. Ik zal 't in 't kort uitleggen. Doordat je beweegt en de taal en reken vormen benoemt, leer je veel sneller de taal en rekenvormen. Daarbij worden er veel materialen gebruikt om ook echt de woorden te herkennen. In deze les werk je met thema's en de bijbehorende taallijsten en rekendoelen. Via rap, versjes en liedjes leren kinderen de klanken en dit is nodig om taal te leren. Daarbij leren we tellen, groot en klein ver en dichtbij etc als rekenvormen. Heb je vragen over deze of andere lessen? Neem gerust contact op en we beantwoorden je vragen graag.

Meer informatie
Dancer in Sunset

Ballet/modern

Deze les is een combi van balletstijlen zoals klassiek, jazz ballet en modern. Wil je meer weten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. We beantwoorden je vragen graag.

Meer informatie
Dit kanaal komt er binnenkort aan!
bottom of page